Plus punten

Om u een indruk te geven van ons bedrijf en de mogelijkheden, omschrijven we graag de speerpunten waar wij met z’n allen voor staan:
  Vakmanschap
  Snelheid
  Unieke garantie op glas inclusief montage
  Dag en nacht glasservice
  Eén centraal meldpunt
Vakmanschap
Advisering:
U laat natuurlijk alleen een vakman of vakvrouw het glas plaatsen. U kunt pas de beste keuze maken als u een gedegen advies heeft gekregen. Onze glaszetter kan de juiste glassoort adviseren voor iedere toepassing. Glas is een essentieel onderdeel van uw huis  of bedrijfspand. Dit glas kan u en uw dierbaren en uw bezittingen beschermen. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Bent u benieuwd of wij ook voor u de juiste glassoort hebben?
Kwaliteit:
Als u ons inschakelt kiest u voor kwaliteit. MGS levert alleen de hoogste kwaliteit en wij monteren volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. We kitten de beglazing op RAL kleur af, zelfs donkergroen, donkerrood en donkerblauw. Elke nieuwe ruit wordt aan binnen- en buitenzijde gewassen. Zo nodig doen de monteurs sloffen over hun schoenen om vuil en/of beschadiging van het interieur te voorkomen.
Ons kwaliteitsbeleid vormt de leidraad door de gehele organisatie en wordt door alle medewerkers gevolgd. Een belangrijk onderdeel van dit beleid is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Wij verhogen uw tevredenheid door te voldoen aan uw eisen en wensen en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product en onze werkzaamheden. Wij beheersen de bedrijfsprocessen en kunnen dit aantonen. Voor u betekent dit dat wij op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doen.
Snelle levering glas:
In veel gevallen kan de Glaszetter de ruit direct vervangen. De meest voorkomende glassoorten hebben we op de glasbus staan. Een aantal soorten floatglas, figuurglas en draadglas kunnen direct op maat gesneden en gemonteerd worden in onze werkplaats. Mochten we het glas niet bij ons hebben dan maken we een veilige tijdelijke noodvoorziening. Sommige glassoorten hebben een levertijd. Dubbelglas wordt in speciale glasfabrieken samengesteld. De levertijd bedraagt gemiddeld een week. In de meeste gevallen is het mogelijk om het isolatieglas dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Gehard glas wordt in speciale ovens bij glasfabrieken gemaakt, gelaagd veiligheidsglas dient met een speciale snijtafel te worden gesneden en speciale beglazing zullen we bij de originele fabrikant bestellen.
Unieke garantie bij MGS
Op dubbel glas van MGS verlenen wij gratis 10 jaar garantie inclusief montage.
Garantie op het product:
MGS levert de hoogste kwaliteit. Wij betrekken glas en aanverwante artikelen alleen bij fabrikanten die garantievoorwaarden hanteren die door ons worden geaccepteerd. MGS  levert uitsluitend glas met CE-markering. Deze markering geeft aan dat het product geschikt is voor het bedoelde gebruik en voldoet aan de basisvoorwaarden zoals die neergelegd zijn in de Richtlijn voor Bouwproducten van de Europese Commissie. Ondanks onze zorgvuldigheid kan er door bijvoorbeeld een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.
Garantie op montage:
MGS monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Desondanks kan er door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons naast de garantie op het glas of op het product altijd de montage gegarandeerd. Als u recht heeft op garantie dan zullen wij te allen tijde kosteloos monteren. Wij garanderen ons vakmanschap door op montage 10 jaar garantie te geven. Hiermee onderscheiden wij ons van andere glasbedrijven.
 Dag en nacht service
Telefonisch:
Dag en nacht zijn wij bereikbaar en inzetbaar via ons nummer070-3805967. Bij noodgevallen zijn we binnen 1uur bij u.
Ieder uur van de dag:
MGS Glasservices is op elk moment van de dag bereikbaar. Wij begrijpen dat uw situatie er om kan vragen dat u direct en snel hulp van een glaszetter nodig heeft. Dat moment kiest u niet, dat moment overkomt u… Onze monteurs zijn 24 uur per dag actief. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit… Wij zijn dan ook graag bereid om u te helpen wanneer u dat wilt, ook als dat laat in de avond of ergens midden in de nacht is.
365 dagen per jaar:
Ook tijdens feestdagen zoals Koningsdag, Pasen, Pinksteren, Ramadan, Sinterklaas, Suikerfeest, de kerstdagen of met Oud en Nieuw, iedere dag van het jaar zijn we bereikbaar en inzetbaar.