Ventilatie roosters

Ventilatieroosters:

U brengt dagelijks veel tijd door in uw woning. Daarom is het belangrijk dat U in een gezonde binnenlucht leeft. Vocht kan een belangrijke stoorzender zijn.
Een vochtig huis trekt schimmels en huis-stofmijten aan die klachten kunnen veroorzaken, zoals hoofdpijn en benauwdheid.
Op deze website leest U hoe wij U van dienst kunnen zijn om al Uw ventilatieproblemen op te lossen.
Graag attenderen wij U op het gegeven dat de gemeente Den-Haag een subsidie verstrekt voor het plaatsen van dubbelglas en voor ventilatieroosters.

Samen met M.G.S. Den Haag heeft U gelukkig nergens omkijken naar.
Wij verzorgen voor U de gehele procedure van ‘aanvraag tot plaatsing.’ van Uw glaswerk en ventilatiesysteem.
Belt U ons vrijblijvend voor een afspraak op het telefoonnummer 070- 3805967

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding.
Af en toe een raam openzetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren.
Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergieën voorkomen worden.
M.G.S Ventilatietechniek heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze voldoen aan alle regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving.
De roosters zijn makkelijk te plaatsen in elk type raam, dus zowel in houten kozijnen als in stalen ramen en ramen van pvc en aluminium. De meeste roosters kunnen zelfs vooraf in de werkplaats gemonteerd worden.
Alle ventilatieroosters worden thermisch onderbroken. Alle roosters zijn voorzien van een insectenwerend, afneembaar binnenrooster. De bedienbare ton of klep gaat met een hendel open en dicht. Optioneel kan deze hendel voorzien worden van een koord of stang.
Ventilatieroosters zijn ontworpen om in huis een gezond woon- en leefklimaat te waarborgen. Om deze reden heeft
de overheid dan ook regelgeving t.a.v. de ventilatie-eisen opgenomen in het bouwbesluit. In elk gebouw gelden voor elke afzonderlijke verkeersruimte specifieke ventilatie-eisen.
Voor deze specifieke eisen zijn er verschillende ventilatieroosters ontwikkeld, allen met eveneens specifiek eigenschappen en ventilatie capaciteiten.
Onze medewerkers staan klaar om samen met U de juiste keuze te maken voor Uw woning of kantoor.