[slider id=’93’ name=’home-slide’]

Welkom op de vernieuwde website van Glasservice M.G.S. Uw leverancier van alle soorten glas, alles voor u op maat gemaakt.

Bedrijfs profiel:
Glasservice M.G.S. is een bedrijf dat in heel Zuid Holland opereert. In de plaatsen Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam, Rijswijk hebben wij diverse monteurs die u kunnen voorzien van diverse soorten glas. Hierbij kun u denken aan bijvoorbeeld: Hardglas, glazen deuren, douchecabines, sierglas, geslepen glas, draadglas, gewapend glas, gekleurd glas.

Maar ook veiligheidsglas, gelaagd glas, gematteerd glas, enkel glas, dubbelglas, brandwerend glas, en natuurlijk HR ++.
Deze zijn aanwijzigingen onderhevig, en afhankelijk van de glasdikte….
Bel voor de actuele prijs !

Subsidieregeling isolatieglas

De subsidieregeling voor isolatieglas geldt voor eigenaar/bewoners van woningen die voor 1995 zijn gebouwd. Wanneer zij de woning voorzien van isolatieglas van het type HR++ 13 mm en hoger kunnen zij maximaal twintig procent van de kosten vergoed krijgen. Het isolatieglas moet uiterlijk 31 december 2010 geplaatst zijn. De regeling wordt officieel pas per oktober 2009 opengesteld, met terugwerkende kracht tot 1 juli 2009. Iedereen die na 1 juli 2009 isolatieglas van het type HR++ 13 mm en hoger laat plaatsen kan vanaf oktober 2009 een beroep doen op de subsidie. De subsidieaanvrager moet kunnen aantonen dat hij of zij voldoet aan de voorwaarden voor subsidieverlening. Het advies is dan ook om de aanschafbon van het isolatieglas goed te bewaren. U kunt de subsidie nog niet meteen aanvragen omdat het ministerie de regeling nog verder moet uitwerken. Meer informatie volgt zodra de details van de regeling bekend zijn.

[label type=”label” style=”default” title=”Bereikbaarheid “]
Bel 070-3805967
Ieder uur van de dag
Iedere dag van de week
365 dagen per jaar

[label type=”label” style=”default” title=”Bereikbaarheid “]
1 UUR calamiteiten dienst
Snelle levering glas

[label type=”label” style=”default” title=”Vakmanschap“]
Deskundige advisering
Kwaliteit

[label type=”label” style=”default” title=”Continuiteit“]
Geschiedenis
Toekomst

[label type=”label” style=”default” title=”Garantie“]
Garantie op product
Garantie op montage

[label type=”label” style=”default” title=”Landelijk“]
Eén aanspreekpunt voor particulier en bedrijf in heel Nederland
Eén centraal meldpunt voor organisaties en opdrachtgevers